Cât costă?

Vrei să fiu fotograful tău?

Pentru fotografie de nuntă, pachetele foto încep de la prețul de 850€, cu o medie de 1.100€ în preferințele clienților. Pentru fotografie de botez prețul pornește de la 350€. Pentru orice alt tip de evenimente, tariful este pe ora de fotografiere și începe de la 50€.
Lucrez și pro bono dacă e cazul, mai multe despre asta aici.

Dar nu mai bine-mi dai un semn și discutăm împreună toate detaliile? 🙂

Ce spun clienții mei

OCTAVIA BORS2019

Nu îl cunoșteam pe Vlad, am primit cadou o ședință foto, l-am abordat politicos și pac, surpriza, un tip fain, pregătit să ne urmeze pe coclauri, în mijlocul iernii. Cu Vlad am uitat că suntem în fața unui aparat foto, ne-am relaxat, am râs și am schimbat idei, iar fotografiile au fost mai frumoase decât ne-am așteptat și pline de surprize (ex. giff-uri simpatice și momente pe care nu știm când le-a prins).

ANDREIA GALEȘ2017

Vlad este mai mult decat un fotograf! E un creator de povesti; e autentic, deschis, atent la detalii si implicat in munca sa. A reusit sa transforme nunta noastra, vazuta prin filtrul lui, intr-o „nunta virala” (ca sa citez un prieten). A stiut de la bun inceput ce vrem, fara sa apelam la cuvinte.
Si acum, uitandu-ne la poze, ne minunam si ne multumim ca am facut o alegere atat de buna. Multumim, Vlad ca ai pus suflet si ca ai scos la iveala ce-i mai frumos si bun din noi!
Il recomand pe Vlad daca vreti sa transformati evenimentul din viata voastra in unul memorabil si plin de emotie!

MAAYAN DANIEL ISKOVICH2017

The best photographer !!!! 😀

ALEF MUSTAFA2020

Vlad este super dragut si a venit pana la Constanta pentru nunta noastra. Fotografiile au iesit foarte frumoase, reusind sa surprinda momente speciale. Albumul pe care l-a facut este elegant si calitativ (a durat un pic, dar a meritat asteptarea).
Pentru Trash the dress am fost noi pana la Gura Humorului. Intr-un decor minunat de toamna colorata ne-am super distrat si cred ca se vede si in fotografii.
Multumim Vlad ! 😘

OTILIA FLOROIU2019

Vlad este mai presus de toate fotograf de emotii. De fiecare cand privim fotografiile de la nunta urcam in acest “carusel” de emotii si retraim una dintre cele mai fericite zile din viata noastra. Multumim pentru minunatele amintiri! 🤗

VIKA ANTROPOV2018

Mulțumim, Vlad că ai fost alături de noi într-o zi specială! Și acum mă uit la poze (pe care, de altfel le-am primit într-un timp record!) și nu-mi pot dezlipi zâmbetul 😀

Suntem super încântați de rezultat! Te îmbrățișăm!

MARIA CHELARIU2017

Mi-a plăcut că nu am fost doar simpli clienți. Întâi de toate ne-a devenit prieten. E foarte priceput în arta fotografiei și scoate tot ce este mai bun din orice loc și orice om. Recomand cu drag!

OANA ELENA GÎU2018

Vlad a fost fotograful nostru de nunta. A stiut cand sa se faca prezent, cu glumitele si accentul lui minunat 🙂 facand sa trecem usor peste inhibitii sau emotiile prea mari ale zilei noastre speciale, si cand sa fie undeva in spate sau chiar peste umar )) , surprinzand cele mai frumoase si naturale reactii ale noastre si ale invitatilor nostri!
Despre produsul final: pozele! Si albumul minunat! Nu putem decat sa spunem ca a reusit sa surprinda tot ce era mai frumos si mai minunat din acea zi! Un super om, rabdator, vesel si un Super profesionist! multumim muuuuult!

VALENTIN ACATINCĂI2018

Vlad este un profesionist. Am colaborat foarte bine (nota 10+). Punctual si cu mult bun simt. Nodul la cravata a fost floare la ureche, iar pozele superbe 🙂

Multumim inca o data!

ELENA GEORGIANA2017

Ador fiecare fotografie făcută de acest om minunat! Recomand cu drag!